5 handige verzorgingstips voor jouw sieraden

Als je nieuwe sieraden hebt of van plan bent om ze te kopen, wil je natuurlijk dat ze zo lang mogelijk mooi blijven. Daarom is het belangrijk om te weten hoe je jouw sieraden kunt onderhouden en verzorgen. Hieronder geven we vijf handige verzorgingstips voor het schoonmaken en onderhouden van jouw sieraden:

Tip 1:

Vermijd contact met water. Zorg ervoor dat je sieraden niet nat worden tijdens het douchen of zwemmen, omdat dit de glans van sieraden kan verminderen. Bij natte sieraden, dep ze zorgvuldig droog. Bij Capricci verkopen we een uitgebreide collectie sieraden, gemaakt van hoogwaardige materialen zoals stainless steel, 925 sterling silver en zirkonia steentjes. Vaak zijn deze sieraden ook voorzien van een laagje goud of zilver (plated sieraden), waardoor ze een prachtige glans hebben. Hoewel stainless steel niet verkleurt, kan het laagje dat eromheen zit wel vervagen bij blootstelling aan water. Daarom raden we aan om jouw sieraden niet te dragen tijdens het douchen of zwemmen.

Tip 2:

Bewaar jouw sieraden op de juiste manier. Bewaar ze op een droge en donkere plaats, in een sieradendoosje of -zakje, om verkleuring en oxidatie te voorkomen.

Tip 3:

Vermijd chemische stoffen. Huishoudelijke schoonmaakmiddelen, parfum, haarlak, crèmes en lotions kunnen sieraden beschadigen. Doe je sieraden af voordat je deze producten gebruikt.

Tip 4:

Maak jouw sieraden regelmatig schoon. Maak ze schoon met een zachte doek of een speciaal reinigingsmiddel voor sieraden. Let op dat niet alle sieraden tegen alle reinigingsmiddelen kunnen.

Tip 5:

Bescherm je sieraden tijdens het sporten door ze niet te dragen. Zweet tijdens het sporten kan leiden tot verkleuring en beschadiging van sieraden. Draag ze ook niet tijdens het omkleden of wilde bewegingen om beschadiging en verlies te voorkomen. Verwijder je sieraden ‘s avonds voordat je gaat slapen om vervorming, breuken en slijtage te voorkomen.

Volg deze vijf verzorgingstips en jouw sieraden blijven lang mooi. Wij wensen je veel plezier met het dragen van jouw prachtige sieraden!

Deze verzorgingstips zijn essentieel voor het schoonmaken en onderhouden van jouw sieraden. Volg ze en je zult jouw sieraden in topconditie houden. Veel plezier met het dragen van jouw mooie sieraden!

Heb je een vraag? Neem contact met ons op! Onze klantenservice zit voor je klaar op werkdagen tussen 9.00 – 17.00 uur.

Vind antwoord op de meest gestelde vragen
De waardering van www.Capricci.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 492 reviews.