Over Capricci

Herken je dat gevoel? Je loopt langs een etalage en ineens valt je oog op een waanzinnig mooi jurkje. Ondanks dat je al heel wat jurkjes thuis in de kast hebt hangen, moet je deze toch echt hebben! Een kwartiertje later loop je de winkel uit… and guess what… ook al heb je hem niet echt nodig… je hebt het jurkje toch gekocht! Simpelweg omdat je hem gewoon niet kon laten hangen. In het Italiaans wordt dan vaak gezegd ‘un tuo capriccio’, wat ‘koppig’ en ‘eigenwijs’ betekent. Dit is waar de vrolijke naam van ons merk Capricci vandaan komt. Deze eigenwijsheid vertalen wij elke dag weer naar onze collectie, onze uitstraling en eigenlijk naar onze hele bedrijfsvoering.

Wij vinden het belangrijk dat je je bij ons op je gemak voelt. Dit bereiken we door online shoppen weer persoonlijk maken. Je bent meer dan welkom in onze shop! En door alle lijnen van communicatie naar je open te zetten, hopen we dat je je vrij voelt om contact met ons te zoeken. We horen heel graag wat je van ons vindt. We zitten voor je klaar en geen vraag is ons teveel! Voor ons is service dat stapje extra zetten, waardoor we er zeker van zijn dat jij met een fijn gevoel onze shop weer verlaat en het leuk vindt om gauw weer eens terug te komen. Door wekelijks nieuwe collectie updates te doen, hopen we dat je het simpelweg niet kunt laten, om elke keer toch weer even bij ons langs te komen.

Neem je tijd en neus gerust lekker rond in onze shop! Zoek naar die items die jou zo jou maken! Niets is zo mooi als een vrouw die zich happy voelt. En alleen jij kunt bepalen welke sieraden en accessoires dat met je doen!

Naast alle mooie merken die we voeren hebben we ook nog ons eigen Capricci label. Dit label bestaat uit een fijne mix tussen on-trend en tijdloze items. Elke dag weer zijn we bezig met de laatste trends, maar komen ook vaak juweeltjes tegen die zo mooi en tijdloos zijn, dat we ze niet kunnen laten liggen. Die mix maakt ons juist zo uniek!

Al zo’n 15 jaar wordt er bij Capricci genoten van het samenstellen van de prachtige collectie. Wij hopen dat jij net zo zult genieten van het shoppen van onze collectie als wij genieten van het verzamelen ervan!

Liefs, het Capricci team

Bedrijfsgegevens Capricci

Rekeningnummer: NL87 INGB 0007 7763 02
KVK nummer: 88422585
BTW identificatienummer: NL864618621B01
BIC code: INGBNL2A

Heb je een vraag? Neem contact met ons op! Onze klantenservice zit voor je klaar op werkdagen tussen 9.00 – 17.00 uur.

Vind antwoord op de meest gestelde vragen
De waardering van www.Capricci.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 492 reviews.